Als onervaren baasjes wisten we niet wat ons overkwam toen we ons pupje in huis haalden. Hoewel ons pupje een prima hondje was, en we heel erg ons best deden, wisten we na een paar weken echt niet meer van welk hout pijlen maken.
Bij Patty zijn we dan gestart met de privécursus van pup. Met vallen en opstaan heeft Patty ons de hondentaal leren begrijpen en een opvoeding leren ontwikkelen die past bij onze pup en bij onze eigen persoonlijkheid. Ons pupje is ondertussen net 8 maanden oud geworden, en ons gevoel naar hem toe is door de hulp van Patty geëvolueerd van "een taak/ een last" naar een volwaardig lid van ons gezin dat ons heel veel vreugde geeft.
In de lesjes is er veel ruimte voor je eigen verhaal, noden en vragen, maar Patty zorgt ook voor een goede structuur. Patty neemt je bij de hand en begeleidt je op je eigen tempo naar de volgende stap. Wat we ook heel fijn vonden is dat Patty ons nooit het gevoel gaf dat we het fout deden, terwijl dat soms natuurlijk wel zo was. Patty heeft een heel fijngevoelige manier van communiceren die ervoor zorgt dat je gemotiveerd blijft.
Aanrader!